6970919243 Κρανίδι, Αργολίδα vasilispliakopanos3@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ
Γυψοσανίδες - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αργολίδα


Η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Κρανίδι Αργολίδας, δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας κομψές και ποιοτικές κατασκευές γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο δήμο Ερμιονίδας και σε όλη την Αργολίδα, τις Σπέτσες, την Ύδρα και στην Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε, από την πιο απλή έως και την πιο πολύπλοκη και δύσκολη κατασκευή.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ
 
     
  δημιουργούμε ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών καθώς και γύψινες διακοσμήσεις στοχεύοντας στην υψηλή αισθητική και την άψογη λειτουργικότητα.

Εάν θέλετε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με σύγχρονες και κομψές κατασκευές γυψοσανίδας, είμαστε εδώ για εσάς και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, και μαζί να δημιουργήσουμε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. 
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η δημιουργία κομψών και σύγχρονων κατασκευών γυψοσανίδας και αφετέρου η απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ