6970919243 Κρανίδι, Αργολίδα vasilispliakopanos3@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ | Γυψοσανίδες - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αργολίδα


Η γυψοσανίδας είναι ένα δομικό υλικό με πολλά πλεονεκτήματα που χρησιμοποιείται κατά κόρον, τόσο για την ανακαίνιση χώρων όσο και για την κατασκευή νεόδμητων κτιρίων.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Κρανίδι Αργολίδας, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Ψευδοροφές
  Χωρίσματα Γυψοσανίδας
  Κρυφοί Φωτισμοί
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ορυκτές Ίνες
  Ινοσανίδες
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Ειδικές Διακοσμητικές Κατασκευές
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.  
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Είτε πρόκειται για απλές διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων, είτε για πιο πολύπλοκες κατασκευές, εμπνευσμένες από τις σύγχρονες τάσεις, έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να υλοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
 
     
  που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αξιόπιστες λύσεις και εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το δήμο Ερμιονίδας και όλη την Αργολίδα, τις Σπέτσες, την Ύδρα και την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ